سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

اسماعیلی ملا،رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهراز برگزاری دوره آموزشی طبخ آبزیان ( ماهی ) ویژه سرآشپزان رستورانها ، هتل ها و تالارهای پذیرایی درشهرستان بهشهرخبرداد.

تاریخ: 08:48:00 1396/02/20 بازدید: 619
اسماعیلی ملا،رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهراز برگزاری دوره آموزشی طبخ آبزیان ( ماهی ) ویژه سرآشپزان رستورانها ،       هتل ها و تالارهای پذیرایی درشهرستان بهشهرخبرداد.

  

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر با بیان این مطلب که یکی از راههای بالا بردن متوسط سرانه مصرف ماهی درجامعه ، آشنایی مردم با انواع روش های طبخ آبزیان است بر اهمیت مصرف آن درسبد غذایی خانوارها تأکید کرد و گفت : ماهی بدلیل داشتن فسفر موجود درگوشت و امگا 3 اثرات مفیدی برای تمام سنین افراد جامعه دارد و درجلوگیری از بسیاری بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و عروقی موثر است.

اسماعیلی ملا افزود : بر اساس سیاست های شیلات و بمنظور ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه دوره تخصصی طبخ ماهی ویژه سرآشپزان رستورانها ، هتل ها و تالارهای پذیرایی با استفاده از مربی مجرب کشوری درمنطقه تفریحی و توریستی عباس آباد بهشهر برگزارشد که مورد استقبال خوب سرآشپزهای منطقه قرارگرفت و مدیر کل شیلات مازندران و معاون فرماندارشهرستان بهشهرنیز ازاین دوره آموزشی بازدید بعمل آوردند .

عباس اسماعیلی ملا درادامه تصریح کرد : این دوره آموزشی شامل 8 نوع طبخ ماهی : سوفله ماهی و مرغ و بادمجان لازانیای ماهی سوپ کرفس با ماهی پلو کاری با ماهی و میگو سالاد کاردینال با ماهی چامیل سبزیجات و ماهی خورشت آلو و زرشک با ماهی و بورک ماهی بوده که به 35 نفر از فراگیران آموزش داده شد و فراگیران این دوره استمرار و آموزش بیشتر دوره را جهت بالابردن سرانه مصرف ماهی خواستار شدند .

 

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار