به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر با بیان این مطلب که یکی از راههای بالا بردن متوسط سرانه مصرف ماهی درجامعه ، آشنایی مردم با انواع روش های طبخ آبزیان است بر اهمیت مصرف آن درسبد غذایی خانوارها تأکید کرد و گفت : ماهی بدلیل داشتن فسفر موجود درگوشت و امگا 3 اثرات مفیدی برای تمام سنین افراد جامعه دارد و درجلوگیری از بسیاری بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و عروقی موثر است.
اسماعیلی ملا افزود : بر اساس سیاست های شیلات و بمنظور ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه دوره تخصصی طبخ ماهی ویژه سرآشپزان رستورانها ، هتل ها و تالارهای پذیرایی با استفاده از مربی مجرب کشوری درمنطقه تفریحی و توریستی عباس آباد بهشهر برگزارشد که مورد استقبال خوب سرآشپزهای منطقه قرارگرفت و مدیر کل شیلات مازندران و معاون فرماندارشهرستان بهشهرنیز ازاین دوره آموزشی بازدید بعمل آوردند .
عباس اسماعیلی ملا درادامه تصریح کرد : این دوره آموزشی شامل 8 نوع طبخ ماهی : سوفله ماهی و مرغ و بادمجان – لازانیای ماهی – سوپ کرفس با ماهی – پلو کاری با ماهی و میگو – سالاد کاردینال با ماهی – چامیل سبزیجات و ماهی – خورشت آلو و زرشک با ماهی و بورک ماهی بوده که به 35 نفر از فراگیران آموزش داده شد و فراگیران این دوره استمرار و آموزش بیشتر دوره را جهت بالابردن سرانه مصرف ماهی خواستار شدند .