به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ، براساس هماهنگی بعمل آمده و با همکاری مشترک شیلات استان و مرکز آموزش عالی علمی – کاربردی میزبان شهرستان بابلسر دوره آموزشی طبخ آبزیان با شرکت 70 نفراز سرآشپزان هتل ها ، رستوران ها ، تالارهای پذیرایی و نیز دانشجویان این مرکز درهتل بین المللی میزبان برگزارشد .
دراین دوره مربی مجرب کشوری سرکارخانم خالقی شیوه طبخ 9 نوع غذا با ماهی شامل : 1- بورک ماهی 2- خورشت آلو و زرشک با ماهی 3- قلیه ماهی 4- کاری پلو با ماهی 5- سوپ ماهی 6- سالاد کارینال 7- لازانیای ماهی 8- سوفله بادمجان ماهی 9- چامین سبزیجات با ماهی برای فراگیران آموزش دادند .
این دوره آموزشی مورد بازدید مدیرکل شیلات ، مدیرکل مرکز آموزشی عالی علمی – کاربردی کشورو نیز فرماندارشهرستان بابلسر قرارگرفت .
دکتررستمی مدیرکل شیلات استان با اشاره به سرانه مصرف ماهی درکشور و استان ، برگزاری این دوره ها را عامل مهمی درترویج فرهنگ آبزی مصرفی و نیز افزایش مصرف ماهی درسبد غذایی جامعه دانست .