سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

هتل میزبان بابلسر میزبان سرآشپزان شرکت کننده دردوره آموزشی تخصصی طبخ ماهی

تاریخ: 11:21:46 1396/02/20 بازدید: 1480
هتل میزبان بابلسر میزبان سرآشپزان شرکت کننده دردوره آموزشی تخصصی طبخ ماهی

به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ، براساس هماهنگی بعمل آمده و با همکاری مشترک شیلات استان و مرکز آموزش عالی علمی کاربردی میزبان شهرستان بابلسر دوره آموزشی طبخ آبزیان با شرکت 70 نفراز سرآشپزان هتل ها ، رستوران ها ، تالارهای پذیرایی و نیز دانشجویان این مرکز درهتل بین المللی میزبان برگزارشد .

دراین دوره مربی مجرب کشوری سرکارخانم خالقی شیوه طبخ 9 نوع غذا با ماهی شامل :          1- بورک ماهی 2- خورشت آلو و زرشک با ماهی 3- قلیه ماهی 4- کاری پلو با ماهی 5- سوپ ماهی 6- سالاد کارینال 7- لازانیای ماهی 8- سوفله بادمجان ماهی 9- چامین سبزیجات با ماهی برای فراگیران آموزش دادند .

این دوره آموزشی مورد بازدید مدیرکل شیلات ، مدیرکل مرکز آموزشی عالی علمی کاربردی کشورو نیز فرماندارشهرستان بابلسر قرارگرفت .

دکتررستمی مدیرکل شیلات استان با اشاره به سرانه مصرف ماهی درکشور و استان  ، برگزاری این دوره ها را عامل مهمی درترویج فرهنگ آبزی مصرفی و نیز افزایش مصرف ماهی درسبد غذایی جامعه دانست .

پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار