به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران فلکی مقدم رئیس اداره شیلات شهرستان تنکابن و رامسر گفت: براساس هماهنگیهای صورت گرفته و براساس برنامه ریزی یک دوره آموزشی آشنائی باشیوه طبخ ماهی برای بانوان شاغل ادارات و نیز خانه دار شهرستان رامسر با استفاده از مربی مجرب آشپزی برگزارشد که دراین دوره تعداد 60نفر شرکت نمودند. فلکی مقدم درادامه هدف از برگزاری این دوره ها را ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و نیز تنوع طبخ ماهی دانست و گفت: شرکت کنندگان دراین دوره ضمن استقبال از برگزاری آن خواستار استمرار این دوره ها به تفکیک ادارات شدند. دراین دوره فراگیرا ن با شیوه طبخ 5 نوع غذا شامل : بنیه ماهی،سوخاری ماهی ، سالاد ماهی فیش برگرو آش ماهی آشنا و آموزشهای لازم رافراگرفتند