سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

نقوی،رئیس اداره شیلات شهرستان بابل خبرداد:"برگزاری 4 دوره آموزش آشنائی با طبخ آبزیان درهفته گذشته درشهرستان بابل

تاریخ: 08:06:34 1396/02/24 بازدید: 869
     نقوی،رئیس اداره شیلات شهرستان بابل خبرداد:"برگزاری 4 دوره آموزش آشنائی با طبخ آبزیان درهفته گذشته درشهرستان بابل

  به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، رئیس اداره شیلات شهرستان بابل با اشاره به اینکه آموزش طبخ آبزی می تواند یکی از راهکارهای لازم و اساسی درجهت هرچه بیشتر آشنایی سرآشپزان رستورانها ، هتل ها ، تالارهای پذیرایی ، خانم های خانه دار و بانوان شاغل باشد افزود : بهمین منظوراین دوره آموزشی دراین شهرستان برگزارگردید و فراگیران با فوایدگوشت ماهی و روش های مختلف  طبخ آبزیان آشنا شدند و بااستقبال خوبی مواجه شده است.

علیرضا نقوی با بیان اینکه این نوع کارگاههای آموزشی طبخ آبزیان موجب اطلاع رسانی ظرفیت های آبزی پروری به شهروندان و مصرف کنندگان محترم و افزایش سرانه مصرف و سلامت افراد جامعه و همچنین موجب تعادل عرضه و تقاضا و توازن تولید را بهمراه خواهد داشت،  اظهارداشت: یکی ازبهترین راهکارها افزایش سرانه  مصرف ، آشنایی با روشهای متنوع طبخ آبزیان است.                                                                                                                        

وی ادامه داد :دراین راستا بابهره گیری ازمدرس مجرب کشوری طبخ آبزیان ، ضمن بیان فوایدوارزش غذایی ماهی وسایرآبزیان ، ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سطح سلامت جامعه ، هشت نوع روش مختلف طبخ آبزیان شامل: سالاد ماهی / سوپ ماهی / املت ماهی / سوفله ماهی / خورشت آلو زرشک با ماهی / لازانیای ماهی / چامین ماهی و خورشت کاری با پلو بصورت عملی آموزش داده شد.

رئیس ادره شیلات شهرستان بابل تصریح کرد: درهفته گذشته 4 دوره آموزشی آشنائی با طبخ ماهی برگزارشدکه 330 نفر شرکت کننده داشته وپیش بینی میشود باتداوم برگزاری این جشنواره های آموزشی سرانه مصرف افزایش وماهی باتنوع وکیفیت بهتری طبخ وجایگاه ویژه خودرادرسبدغذایی خانوارهاپیداکند
پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار