سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

تشکیل کارگروه شیلات و حفظ حقوق بیت المال در جهت حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان دریای خزر

تاریخ: 08:10:47 1392/12/11 بازدید: 715
تشکیل کارگروه شیلات و حفظ حقوق بیت المال در جهت حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان دریای خزر

 این جلسه با حضور دادستان مرکز استان و دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال ، ،مدیر کل امنیتی انتظامی ، مدیرکل حفاظت محیط زیست ، فرمانداران و دادستان های شهر های ساحلی و سایر مسئولین مرتبط استانی و اعضاء شورای  حفظ حقوق بیت المال در روز پنج شنبه 8 اسفند 92 در سالن اجتماعات اداره کل شیلات استان مازندران واقع در بابلسر برگزار شد.

    به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، مدیر کل شیلات استان مازندران در این جلسه گفت : با توجه به قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز که اخیراً تصویب و ابلاغ شده خاویار که قبل از آن جزء صید غیرمجاز بوده اکنون مشمول مجازات قاچاق کالاهای ممنوعه محسوب می شود و برابر قانون جدید با متخلفان برخورد میشود اما آنچه حائز اهمیت میباشد اقدامات پیشگیرانه است و باید از فروش و عرضه آلات و ادوات صید غیرمجاز در بازارهای استان جلوگیری شود.

مدیر کل شیلات مازندران بابیان اینکه دریای خزردارای ذخائر با ارزش ماهیان خاویاری ، استخوانی و کیلکا ماهیان است  اظهار داشت:  می‌توانیم قدرت اقتصادی دریای خزر را یکی از مهم ترین شاخصه‌های توسعه در مازندران بنامیم.

حسن حبیب نژاد در ادامه از فعالیت حدود 5هزار صیاد در مازندران خبر داد و افزود : متأسفانه دو خطر اساسی ذخایر ماهیان دریای خزر را تهدید می کند 1- اختلال در تکثیر طبیعی ماهیان اقتصادی دریای خزر که 95 درصد از این گونه‌ها از اواخر بهمن تا اواسط اردیبهشت برای تکثیر طبیعی به رودخانه‌های آب شیرین مراجعه می‌کنند و قبل از اینکه به تکثیر بپردازند مورد هجوم صیادان غیرمجاز قرار می‌گیرند2- صید غیر مجازماهیان خاویاری که این دو مسئله موجب کاهش شدید ماهیان اقتصادی وذخایر دریای خزر در سال های گذشته شده است.

وی گفت: در سال‌های اخیر با برگزاری جلسات و کارگروه شیلات و حفظ حقوق بیت‌المال در مازندران برای حفظ و بازسازی ذخائر ماهیان دریای خزر اقدامات خوبی صورت گرفته است.

مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه آنچه برای ما مهم است اقدام پیشگیرانه است، تصریح کرد: اگر با فرهنگ‌سازی افکار عمومی جامعه را از نظر اطلاعاتی به نقطه‌ای برسانیم که بدانند رودخانه زایشگاه ماهی است و نباید به آن تعدی کرد و آن را از بین برد بخشی از مشکلات حل و تکثیرطبیعی اتفاق می‌افتد.

پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار