سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

نقوی،رئیس اداره شیلات بابل خبرداد:برگزاری دودوره کلاس آموزشی طبخ آبزیان(ماهی)دربابل

تاریخ: 15:44:25 1393/10/02 بازدید: 672
نقوی،رئیس اداره شیلات بابل خبرداد:برگزاری دودوره کلاس آموزشی طبخ آبزیان(ماهی)دربابل
"باهدف فرهنگ سازی مصرف ماهی ،دودوره کلاس آموزشی طبخ آبزیان دربابل برگزارشد." 
  به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران ،رئیس اداره شیلات بابل گفت: به منظور ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و فرهنگ سازی استفاده از ماهی در استان و نقش بسیار مهم امگا3 موجود در گوشت ماهی برای کاهش بیماریهای قلبی،عروقی با همکاری دانشکده فنی وحرفه ای دخترانه شهرستان بابل جشنواره آموزش طبخ ماهی  برای بانوان علاقمنددربابل برگزار شدکه بااستقبال خوب بانوان ودانشجویان دخترمشتاف این شهرستان مواجه شده است.

علیرضا نقوی افزود: با توجه به اینکه آبزیان از گذشته بعنوان یکی از غذاهای بسیار مهم از حیث ارزش دارویی مطرح بوده است. در دهه های اخیر نیز با توجه به رشد روز افزون جمعیت و در حالیکه نیمی از مردم دچار سوء تغذیه هستند ماهی می تواند در مقام تأمین پروتئین مصرفی مردم از جایگاه ویژه ای برخوردار شود.

نقوی ادامه داد: یکی از راه های بالا بردن سرانه مصرف در جامعه آشنایی مردم با انواع روش های پخت ماهی می باشد که در همین راستا شیلات مازندران برنامه های زمانبندی شده ای در خصوص ترویج فرهنگ مصرف ماهی همچون سنوات گذشته در دستور کار خود قرار داده که در حال اجرا می باشد.

این مسئول تصریح کرد:دراین جشنواره آموزشی،بیش از250نفر از بانوان ودانشجویان علاقمند،زیرنظرمربی مجرب استان سرکارخانم سیده ملوک سیدکاشانی بانه طبخ ماهی شامل:خوراک ماهی وقارچ،فیش برگر،آش ماهی ،سالادکاردینال بافیله ماهی،ساندویج ماهی ،سس ماهی،کتلت ماهی،املت ماهی وپیاز،سالادپاستاوماهی آشناشدند.  

رئیس شیلات شهرستان بابل در پایان ابراز امیدواری کرد و گفت: با استمرار این نوع آموزش ها ضمن ترویج فرهنگ مصرف ماهی ، سلامتی و نشاط را نیز برای جامعه خود فراهم خواهیم کرد و بدین طریق سرانه مصرف آبزیان در استان بالا خواهد رفت.

پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار