علیرضا نقوی افزود: با توجه به اینکه آبزیان از گذشته بعنوان یکی از غذاهای بسیار مهم از حیث ارزش دارویی مطرح بوده است. در دهه های اخیر نیز با توجه به رشد روز افزون جمعیت و در حالیکه نیمی از مردم دچار سوء تغذیه هستند ماهی می تواند در مقام تأمین پروتئین مصرفی مردم از جایگاه ویژه ای برخوردار شود.
نقوی ادامه داد: یکی از راه های بالا بردن سرانه مصرف در جامعه آشنایی مردم با انواع روش های پخت ماهی می باشد که در همین راستا شیلات مازندران برنامه های زمانبندی شده ای در خصوص ترویج فرهنگ مصرف ماهی همچون سنوات گذشته در دستور کار خود قرار داده که در حال اجرا می باشد.
این مسئول تصریح کرد:دراین جشنواره آموزشی،بیش از250نفر از بانوان ودانشجویان علاقمند،زیرنظرمربی مجرب استان سرکارخانم سیده ملوک سیدکاشانی بانه طبخ ماهی شامل:خوراک ماهی وقارچ،فیش برگر،آش ماهی ،سالادکاردینال بافیله ماهی،ساندویج ماهی ،سس ماهی،کتلت ماهی،املت ماهی وپیاز،سالادپاستاوماهی آشناشدند.
رئیس شیلات شهرستان بابل در پایان ابراز امیدواری کرد و گفت: با استمرار این نوع آموزش ها ضمن ترویج فرهنگ مصرف ماهی ، سلامتی و نشاط را نیز برای جامعه خود فراهم خواهیم کرد و بدین طریق سرانه مصرف آبزیان در استان بالا خواهد رفت.