ولی اله محمدزاده بااشاره به اینکه یکی ازبهترین راهکارها افزایش سرانه مصرف ماهی،آشنایی بانوان باروشهای متنوع طبخ آبزیان است افزود:به منظورآشنایی بیشتربانوان شاغل درادارات دولتی وشرکت های تابعه،دانشجویان ،دانش آموزان دبیرستانی وبانوان خانه دار مازندرانی با فوایدگوشت ماهی وفراگیری روش های مختلف طبخ آبزیان،جشنواره آموزشی طبخ ماهی درماه آذروهفته اول دی ماه 93 درسطح 9شهرستان: قائم شهر،جویبارسوادکوه شمالی وجنوبی،بابل،بابلسر،فریدونکنار،چالوس ونوشهر،برگزارگردیدکه بااستقبال خوب بانوان اين شهرستانها مواجه شده است.
این مقام مسئول اظهارداشت :دراین راستا بابهره گیری ازمدرسین مجرب طبخ آبزیان،ضمن بیان فوایدوارزش غذایی ماهی وسایرآبزیان، روشهای مختلف طبخ آبزیان شامل:ماکارونی ماهی،سالاد ماکارونی ،سوپ ماهی، قیمه ماهی،خوراک ماهی وقارچ،فیش برگر،،سالادکاردینال بافیله ماهی،ساندویج ماهی ،سس ماهی،کتلت ماهی،املت ماهی وپیاز،سالادپاستاوماهی وآش ماهی بصورت عملی آموزش داده شد.
معاون آبزی پروری شیلات مازندران تصریح کرد: این دوره های آموزشی 557 نفر شرکت کننده داشته وپیش بینی میشود باتداوم برگزاری این جشنواره های آموزشی سرانه مصرف افزایش وماهی باتنوع وکیفیت بهتری طبخ وجایگاه ویژه خودرادرسبدغذایی خانوارپیداکند .
گفتنی است امگا3موجوددرماهی،جزومرغوب ترین انواع اسیدهای چرب امگا3است که دریافت آن به بهبودعملکردمغز،کاهش احتمال ابتلابه آلزایمروضعف حافظه وتاحدزیادی به پیشگیری ازابتلاودرمان بیماری افسردگی کمک می کند.