سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

حمايت از سرمايه گذاران شيلاتي در كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي

تاریخ: 09:00:51 1393/11/05 بازدید: 1277
  حمايت از سرمايه گذاران شيلاتي در كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي







نشست مشترک نیازآذری نماینده مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی با مدیران و کارشناسان اداره شیلات شهرستان بابل جهت بازدید از طرح های آبزی پروری به منظور آشنایی بیشتر با فعالیت های شیلاتی و بررسی مسائل و مشکلات برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران ،درابتدای این نشست صمیمانه ،عسکری منعمی رئیس اداره توسعه ماهیان آب شیرین به عنوان نماینده اداره کل شیلات مازندران توضیحاتی درخصوص ظرفیت های آبزی پروری استان و جایگاه مازندران در تولید آبزیان پرورشی کشور ارائه دادند.

وی در ادامه افزود: در برنامه های شیلات، اساس توسعه و بهره گیری از تکنولوژی به منظور ارتقاء ، بهره وری و افزایش تولید در واحد سطح و تنوع گونه پرورشی با هدف تولید محصول با کیفیت پایه ریزی گردیده است .

نقوی رئیس اداره شیلات بابل نیز در ادامه این نشست گزارش مبسوطی از عملکرد اداره ارائه و اساسی ترین موضوعات اولویت دار شیلات که نیاز به عنایت و اهتمام ویژه از سوی نماینده بابل بعنوان محور هماهنگی با مدیران ادارات و نهادهای دولتی مرتبط دارد را در 4 بند اعلام کرد: 1-ضرورت تامین اعتبار لازم برای تکمیل پروژه های 5گانه نیمه تمام در بخش پرورش ماهیان سردآبی به میزان 12000 میلیون ریال. 2-اجرای پرورش ماهی در قفس در پشت سد شیاده با هماهنگی و همکاری اداراتی نظیر اداره آب زراعی ، محیط زیست، دامپزشکی، بانک و غیره. 3-ضرورت اصلاح؛ بازسازی و لایروبی آب بندان های بزرگ در سطح شهرستان نظیر مرزون آباد؛ کوسه آببندان ، بصرا و غیره به میزان 1300 هکتار از طریق تامین اعتبار از محل اعتبارات ملی و یا استانی به منظور ایجاد اشتغال؛ افزایش درآمد سرانه و تولید ناخالصی به عنوان یکی از مولفه های مهم اقتصاد مقاومتی؛ تولید گوشت سفید بعنوان مرغوبترین پروتئین حیوانی؛ افزایش بهره وری آب و شکوفایی و رونق اقتصادی منطقه. و4-تامین نقدینگی مربوط به تهیه نهاده های تولید مراکز فعال آبزی پروری (هزینه جاری) از محل تسهیلات اعتباری ارزان قیمت و یارانه دار جهت حفظ؛ تقویت و ارتقاء وضعیت موجود آبزی پروری بعنوان سیاست های الویت دار شیلات.

حسین نیاز آذری نماینده مردم شریف بابل درمجلس شورای اسلامی نیز ضمن بازدیدازطرح های آبزی پروری وبررسی مسائل ومشکلات، در ادامه با تقدیر و تشکر از خدمات صادقانه و عملکرد دلسوزانه شیلات در احیای پتانسیل های بالقوه و ایجاد ظرفیت های بالفعل که نشان از عزم ملی و مدیریت جهادی دارد و ابراز خرسندی از برگزاری چنین نشست هایی بر اهمیت و فواید استفاده از گوشت سفید (آبزیان) بدلیل علمی و پزشکی تاکید و خاطر نشان کرد: ضمن ضرورت تداوم مسیر کوشش جهادی در قالب پروژه های خرد موجود، اجرای پروژه های بزرگ در مقیاس استانی و حتی ملی با توجه به وجود پتانسیل های سرمایه گذاری و آماده بودن زیر ساخت های لازم جزو مطالبه مردم بابل است.

وی تصریح کرد: از فرصت عضویت اینجانب در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی برای انجام حمایت های لازم در امر سرمایه گذاری استفاده خواهیم کرد و در همین راستا خواستار احیای پتانسیل بالقوه اما معطل مانده منطقه و اراضی گاودشت جهت پیگیری و برنامه ریزی در امور شیلات هستیم.

نیازآذری با مهم برشمردن بحث کیفیت افزود: به موازات توجه به کمیت تولید بایستی به کیفیت تولید؛ بهداشت محصولات تولیدی و تامین امنیت غذایی جامعه و غذای سالم با حساسیت فراوان توجه جدی داشت.

وی یادآور شد: استفاده از ظرفیت های قانونی موجود در تبصره 11 قانون بودجه سال 93 بویژه سال 94 در بخش کشاورزی در ابعاد مختلفی نظیر مکانیزاسیون برقدار کردن چاههای کشاورزی و..... برای دریافت سهم شهرستانی به مظور توسعه بخش آبزی پروری از مطالبات جدی خادم مردم شریف بابل در خانه ملت است.

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر استفاده از ظرفیت های بانکی و ساماندهی بازار صادرات آبزیان، بر ضرورت ارائه یک برنامه مدون برای توسعه آبزی پروری در سطح شهرستان در سال 94 در ابعاد مختلف (گرمابی، سردآبی، خاویاری، زینتی و غیره) با هدف پیگیری مسایل و رفع موانع موجود در راه پیشرفت و توسعه امور شیلاتی سخنانی مطرح کرد.   

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار