مدیرکل شیلات مازندران گفت: در بهمن ماه امسال 560 تن ماهی استخوانی در دریای خزر صید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از جهت وزنی 160 درصد افزایش داشتهاست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران ،مدیرکل شیلات مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری درباره صید ماهیان استخوانی در دریای خزر، با اشاره به فعالیت 53 شرکت تعاونی صیادی پره استان در امر صید ماهیان استخوانی دریای خزر ، اظهارکرد: این شرکتها موفق شدند در بهمن ماه امسال 560 تن ماهی را صید و روانه بازار مصرف کنند.
حسن حبیب نژاد بیان داشت: میزان صید ماهیان استخوانی نسبت به مدت مشابه سال قبل از جهت وزنی 160 درصد افزایش داشتهاست.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهی کفال، سفید و کپور عمدهترین ماهیان استخوانی دریای خزر در سبد صیادان هستند، گفت: بیشترین نوع از ماهیان صید شده ماهی کفال بودهاست.
حبیبنژاد تصریح کرد: ارزش اقتصادی ماهیان صیدشده حدود 90 میلیارد ریال است که در مقایسه با سال گذشته از نظر ریالی 155 درصد رشد را نشان میدهد.
وی یادآور شد: صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از 20 مهر ماه امسال آغاز شده و تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه خواهدداشت.
مدیرکل شیلات مازندران به رشد تولید شیلاتی استان اشاره کرد و اظهارداشت: سال گذشته بیش از 90 هزارتن تولیدات شیلاتی در استان داشتیم که پیشبینی میشود این میزان امسال به بیش از 100 هزارتن برسد.
حبیبنژاد با بیان اینکه تعداد 9 رودخانه امسال از لحاظ تکثیر طبیعی در سطح مازندران شناسایی شد، افزود: در مجموع 11 هزار نفر در بخشهای مختلف شیلاتی مشغول به کار هستند.
وی یادآور شد: همچنین چهار هزار و 200 نفر در بخش صیادی و سه هزار نفر در بخش آبزیپروری استان مشغول به فعالیت هستند.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به رهاسازی حدود 47 میلیون قطعه بچه ماهی سال گذشته در رودخانههای استان، گفت: پیشبینی میشود بیش از 50 میلیون قطعه بچه ماهی بهصورت نیمه مصنوعی امسال تولیدودر رودخانههای مازندران رهاسازی گردند.
حبیبنژاد خاطرنشانکرد: همچنین با برنامهریزیهای انجام شده پیش بینی می شود، 20میلیون قطعه بچه ماهی سفید به روش طبیعی (شیلگذاری) درزیستگاه طبیعی تولیدوروانه دریای خزرشوند.
وی در پایان اذعانداشت: مازندران با تولید بیش از 72 هزارتن آبزیان پرورشی و دارابودن 20 درصد تولید کل کشور ، رتبه اول آبزیان پرورشی را به خود اختصاص دادهاست .