سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: یکشنبه 9 اردیبهشت 1403

اسماعیلی ملا،رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر ،ازبرگزاري دوره آموزشي طبخ آبزيان(ماهی)درشهرستان بهشهرخبرداد.

تاریخ: 11:53:38 1394/08/20 بازدید: 854
اسماعیلی ملا،رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر ،ازبرگزاري دوره آموزشي طبخ آبزيان(ماهی)درشهرستان بهشهرخبرداد.








"اسماعیلی ملا،تصریح کرد:"یکی از راههای بالا بردن متوسط سرانه مصرف ماهی درجامعه آشنایی مردم با انواع روش های طبخ آبزیان است"

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، رئیس اداره شیلات  شهرستان بهشهر هدف از برپایی این کلاسها را فرهنگ سازی مصرف آبزیان جهت افزایش سرانه مصرف ماهی در جامعه عنوان کرد و اظهارداشت: امید است با برگزاری این گونه کلاسها و ارائه طبخ صحیح آبزیان میزان سرانه مصرف ماهی در استان بخصوص شهرستان بهشهر افزایش یابد . 

عباس اسماعیلی ملابا بیان این مطلب که سرانه مصرف ماهی درمازندران 13 کیلوگرم است و این سرانه درکشور به حدود 10 کیلوگرم می رسد افزود : یکی از راههای بالا بردن متوسط سرانه مصرف ماهی درجامعه ، آشنایی مردم با انواع روش های طبخ آبزیان است که دراین راستا شیلات مازندران برنامه های زمان بندی شده ای درخصوص ترویج فرهنگ مصرف ماهی همچون سنوات گذشته دردستورکارخود قرارداده که درحال اجرا می باشد .

این مسئول درادامه تصریح کرد : به منظور ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و روش های مختلف طبخ آبزیان و نقش بسیار مهم امگا 3 موجود درگوشت ماهی برای کاهش بیماری های قلبی و عروقی ، یک دوره کارگاه آموزشی طبخ آبزیان درهنرستان دخترانه فنی شهید سازگار شهرستان بهشهر درتاریخ 19 آبان 94 با حضور بیش از 40 نفر از بانوان زیرنظرمربی مجرب ، سرکار خانم نادره محمودجانلوبرگزارگردید.

وی افزود: این دوره  آموزشی شامل 4نوع  طبخ ماهی : 1- ماهی شکم پر ، روش های مختلف طبخ کیلکا ، آش و سوپ ماهی ، مسما ماهی و ... بوده است که با استقبال خوب بانوان و هنرجویان دختر علاقمند این شهرستان مواجه شد.

رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر خاطرنشان كرد: برگزاري دوره هاي ويژه طبخ آبزيان يكي از روش هاي تبليغ و ترويج آبزي مصرفي در جامعه است، كه بر اين اساس به منظور آشنايي بانوان با شيوه هاي متنوع طبخ آبزيان، اين محصولات جايگاه خاص خود را در سبد غذايي خانوار پيدا مي كند.

گفتنی است شهرستان بهشهر با دارا بودن 922 هکتار آببندان و 1008 هکتار مزرعه با تولید بیش از 7000 تن انواع ماهیان پرورشی و همچنین استحصال بیش از 1500 تن انواع ماهیان دریایی توسط تعاونی های پره و شناورهای کیلکاگیر بااشتغال حدود 1300 نفر مستقیم و 3000 نفر بطور غیر مستقیم نقش مهمی درتولید گوشت سفید و پروتِئین ایفا می کند .


Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار