سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

عقیلی،رئیس اداره شیلات شهرستان آمل خبرداد:"برگزاری دوره آموزش طبخ آبزیان درشهرستان آمل "

تاریخ: 08:49:08 1394/09/01 بازدید: 781
عقیلی،رئیس اداره شیلات شهرستان آمل خبرداد:"برگزاری دوره آموزش طبخ آبزیان درشهرستان آمل  "










سیّدهادی عقیلی بابیان اینکه تبلیغ وترویج فرهنگ مصرف آبزیان از طریق آموزش بدست می آیدافزود:یکی ازبهترین راهکارها افزایش سرانه  مصرف،آشنایی بانوان باروشهای متنوع طبخ آبزیان است.                                                                                                                                                                                                               

  به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، رئیس اداره شیلات شهرستان با اشاره به اینکه آبزی پروری دراستان مازندران به عنوان یک فعالیت مهم به شمارمی رودخاطرنشان کرد: علت آن وجود پتانسیل های بالقوه و بالفعل طبیعی است ودرکنارآن کارشناسان و سرمایه گذارانی است که توانسته اند ازاین امکانات طبیعی استفاده نموده تا مازندران را بعنوان قطب آبزی پروری درکشور مطرح نمایند.

  عقیلی افزود: به منظورآشنایی بیشتربانوان شاغل درادارات دولتی و شرکت های تابعه ، دانشجویان ،  دانش آموزان دبیرستانی و بانوان خانه دار مازندرانی  با فوایدگوشت ماهی وفراگیری روش های مختلف  طبخ آبزیان، جشنواره آموزشی طبخ ماهی با هماهنگی اداره شیلات شهرستان و اداره آموزش و پرورش و کمیته اموربانوان فرمانداری شهرستان درهنرستان اعتضادی شهرستان آمل برگزارگردید که بااستقبال خوب بانوان اين شهرستانها مواجه شده است.

سیّد هادی عقیلی با بیان اینکه این نوع کارگاههای آموزشی طبخ آبزیان موجب اطلاع رسانی ظرفیت های آبزی پروری به شهروندان ومصرف کنندگان محترم وافزایش سرانه مصرف وسلامت افرادجامعه وهمچنین موجب تعادل عرضه و تقاضا و متوازن نمودن تولیدرا بهمراه خواهد داشت،  اظهارداشت:یکی ازبهترین راهکارها افزایش سرانه  مصرف،آشنایی بانوان باروشهای متنوع طبخ آبزیان است.                                                                                                                                                                                                   

وی ادامه داد :دراین راستا بابهره گیری ازمدرس مجرب طبخ آبزیان سرکارخانم مهربان،ضمن بیان فوایدوارزش غذایی ماهی وسایرآبزیان، سه نوع روش مختلف طبخ آبزیان شامل،ماکارونی ماهی، سوپ ماهی و قلیه ماهی ، بصورت عملی آموزش داده شد.

رئیس ادره شیلات شهرستان آمل تصریح کرد: این دوره آموزشی 40 نفر شرکت کننده داشته وپیش بینی میشود باتداوم برگزاری این جشنواره های آموزشی سرانه مصرف افزایش وماهی باتنوع وکیفیت بهتری طبخ وجایگاه ویژه خودرادرسبدغذایی خانوارپیداکند .

                              

                                        
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار