تاریخ: 11:07:22 1388/12/09
بازدید: 1120
توسعه فعاليتهاي شيلاتي يكي از مولفه هاي اساسي و موثر اقتصاد استان است .برگزاري اين جشنواره ها ميتواند باعث افزايش گردشگري وجذب توريسم در منطقه شود.استاندار مازندران درمراسم افتتاحيه اين جشنواره با اشاره به ظرفيتها و پتانسيلهاي منطقه گفت: توسعه فعاليتهاي شيلاتي يكي از مولفه هاي اساسي و موثر اقتصاد استان است.علي اكبر طاهايي با اشاره به بالا بودن مصرف سرانه ماهي در مازندران نسبت به مصرف سرانه ماهي در كشور و همچنين پائين بودن مصرف سرانه ماهي در كشور در مقايسه با نرخ سرانه دنيا ابراز اميدواري نمود برگزاري اين جشنواره در ديگر نقاط استان وبهره مندي ديگر هموطنان بتواند در بهبود وافزايش مصرف وهمچنين افزايش توليد و رونق اقتصادي منطقه موثر باشد.وي در ادامه با اشاره شرايط اقليمي استان مازندران و بحث گردشگري وصنعت توريسم در منطقه گفت: برگزاري اين جشنواره ها ميتواند باعث افزايش گردشگري وجذب توريسم در منطقه شود زيرا كه آشنايي با شيوه هاي مختلف طبخ ماهي و عرضه بهداشتي و مستقيم آبزيان در اين جشنواره ها و ترويج روشهاي جديد طبخ ماهي و شناساندن آن به مردم ومعرفي محصولات و فرآورده هاي شيلاتي باعث جذب گردشگران ومردم ديگر نقاط كشور به اين منطقه خواهد بود كه در نهايت به رونق گردشگري واقتصادي منطقه خواهد رسيد. مازندران با تولید آبزیان پرورشی کشور و کسب جایگاه نخست تولید آبزیان پرورشی در کشور نقش مهمی در تولید و تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه و کشور ایفا می نماید . درادامه حسن حبيب نژاد تصريح كرد: در برنامه پنجم رشد كيفي و عمومي آبزيپروري براي افزايش عملكرد در واحد سطح مدنظر بوده است.مدير كل شيلات مازندران با اشاره به موفقيتهاي اهداف كمي در برنامه چهارم اظهار داشت: تلاش ما در برنامه چهارم اهداف كمي بوده است و به موفقيتهايي هم رسيديم و به دنبال آن اهداف كيفي را نيز در برنامه قرار داديم تا بتوانيم محصولي با كيفيت مطلوبتر به بازار مصرف عرضه كنيم كه در حال حاضر كه در سال پاياني(پنجم)برنامه چهارم توسعه هستيم مجموع توليدات شيلاتي استان مازندران به بيش از 70هزار تن رسيده است. حبيب نژاد گفت:مازندران با تولید آبزیان پرورشی کشور و کسب جایگاه نخست تولید آبزیان پرورشی در کشور نقش مهمی در تولید و تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه و کشور ایفا می نماید وي در پايان افزود :پنجمين جشنواره طبخ و عرضه آبزيان استان با هدف تنوع در عرضه و بسته بندي محصولات ، ترويج فرهنگ مصرف آبزيان ، تنوع در انواع طبخ همراه با آموزش با حضور مربيان مجرب كشوري براي خانمها ي خانه دار و آشنايي مردم با ارزش غذايي و درماني آبزيان برگزار شدكه اميدواريم اين جشنواره بتواند زمينه هاي لازم را براي ترويج فرهنگ آبزي مصرفي و توليد بيشتر آبزيان فراهم نمايند .
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار