افزايش سريع جمعيت و اهميت ارزش غذائي و داروئي گوشت ماهي باعث شده است تا گرايش به مصرف منابع آبزيان در جوامع مختلف شدت يابد و اين ماده غذايي مهم جايگاه خوبي در سبد غذايي بسياري از كشورها پيدا نمايد . اما عليرغم ارزش غذايي مهم گوشت ماهي سرانه مصرف گوشت ماهي دركشور ما درمقايسه با ديگر كشورها درحد مطلوب نيست كه به نظر مي رسد يكي از عوامل آن عدم آشنائي خانواده ها با شيوه هاي نوين طبخ مي باشد . مهندس رضا رجبي رئيس اداره شيلات شهرستان بابل با اعلام مطلب فوق گفت: در اين راستا اداره شيلات اين شهرستان جهت آشنائي هرچه بيشتر خانمهاي خانه دار ، دانش اموزان با هماهنگي اداره آموزش و پرورش ، سازمان آموزش فني و حرفه اي شهرستان به منظور تبليغ و ترويج فرهنگ مصرف ماهي و همچنين آشنائي خانواده ها بويژه خانمهاي خانه دار و دانش اموزان با شيوه هاي نوين طبخ ماهي كلاسهاي آموزشي طبخ ماهي را با استفاده از مربي مجرب براي تعداد 200 نفر از دبيران و دانش آموزان شهرستان بابل برگزار كرد كه دراين دوره فراگيران با طبخ 7 نوع از شيوه هاي طبخ با گوشت ماهي آشنا شدند.