ماهي داراي ارزش غذائي و درماني مفيدي است كه متخصصين امور تغذيعه مصرف حداقل دوبار در هفته رادر سبد غذائي خانواده ها مورد تاكيد قرار مي دهند . سيد موسي ركابي رئيس اداره شيلات شهرستان ساري با اشاره به مطلب فوق گفت: با توجه به اهميت و ارزش غذائي بالاي ماهي و نقش آن در بالابردن ضريب هوشي افراد بويژه كودكان و همچنين سياستها و استراتژي اداره كل شيلات مازندران دربالابردن فرهنگ مصرف ماهي در جامعه ، با همكاري ادارات آموزش و پرورش شهرستانهاي ساري و جويبار نسبت به برگزاري سه دوره آموزش طبخ ماهي براي مدارس دخترانه اقدام گرديد كه دراين دوره ها بيش از يكصد و ده نفر از دانش آموزان با شيوه هاي طبخ پنج نوع غذا شامل: سوپ ماهي، قليه ماهي، استامبولي ماهي، سالاد كلم با ماهي ، ماكاروني ماهي توسط مربي مجرب آشنا شدند. ركابي هدف از برگزاري اين دوره ها را ترويج فرهنگ مصرف ماهي، آموزش روشهاي نوين طبخ و بهبود ذائقه مصرف كنندگان اعلام و افزود: اميد واريم با استمرار اين اقدامات بتوانيم سرانه مصرف ماهي درجامعه را افزايش دهيم.