تلاش در جهت بالابردن سرانه مصرف آبزيان در جامعه يكي از خط مشي هاي شيلات مازندران است كه آشنا نمودن جامعه بويژه خانمهاي خانه دار ، دانشجويان و دانش آموزان با روشهاي متنوع طبخ با گوشت ماهي يكي از شيوه هاي است كه شيلات مازندران درصد اتخاذ اين راهكار و استمرار آن است . علي پاشا زانوسي رئيس اداره شيلات شهرستان نوشهر و چالوس با اعلام مطلب در محل برگزاري اين دوره در كلاردشت گفت : براساس برنامه صورت گرفته و فراخون انجام شده كلاس آموزش طبخ ماهي با استفاده از مربي مجرب در تاريخ 17/8/89 در مجتمع علمي كاربردي شهرستان كلاردشت برگزار شد كه تعداد 44 نفر از فراگيران با شيوه هاي طبخ 5 نوع از غذا با گوشت ماهي و ميگو آشنا شدند .
وي در ادامه افزود: غالب اين فرگيران خانمهاي خانه دار ، دانشجويان و دانش آموزان اين شهرستان بودند .