در راستاي سياستها ي شيلات مازندران جهت ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و براي افزايش سرانه مصرف آبزيان در استان ، اداره كل شيلات مازندران كلاسهاي آموزش طبخ ماهي در سطح استان را برگزار مي نمايد. از آنجائيكه معمولا خانم هاي خانه دار نسبت به طبخ آبزيان با دو يا سه شيوه اقدام مي نمايند لذا براي كسب آشنايي بيشترآنان با نحوه پخت ، اداره كل شيلات استان با برنامه ريزي نسبت به برگزاري كلاسهاي طبخ با استفاده از اساتيد مجرب اقدام مي كند كه اين با ر اين دوره ها دردوشهرستانرامسرو تنكابن برگزار شد كه جمعا تعداد 115 ( يكصد و پانزده )نفر از خانم هاي شاغل در ادارات اين شهرستانها و همچنين خانمهاي خانه دار استقبال خوبي از برگزاری کلاس های آموزش طبخ آبزیان نمودند .
مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات استان مازندران درادامه افزود:در اين دوره ها فراگيران با طبخ 5 روش طبخ آبزيان شامل كلوچه ماهي، سوپ ماهي، ته چين پلو ماهي، سالاد ماهي، كتلت و كوكوي ماهي آشنا شدند. وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با استمرار این نوع آموزش ها ضمن ترویج فرهنگ مصرف ماهی، سلامتی و نشاط برای جامعه فراهم شود تا در یک فرایند کوتاه مدت بتوانیم مصرف سرانه ماهی در استان را افزايش دهيم .