در راستاي سياستها ي شيلات مازندران جهت ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و به منظور افزايش سرانه مصرف آبزيان در استان ، اداره كل شيلات مازندران كلاسهاي آموزش طبخ ماهي در سطح استان را برگزار مي نمايد،که روز دوشنبه با همت و تلاش اداره شیلات این شهرستانها، براي كسب آشنايي بيشترسرآشپزان رستورانها، بیمارستانها، دانشگاه علوم و فنون دریایی و مرکز زندان ، و مرکز تربیت معلم شهرستانهای نوشهر و چالوس با شیوه های متنوع طبخ با گوشت ماهی و میگو ، یک دوره اموزشی با استفاده از مربی مجرب برگزار شد كه تعداد 25( یست و پنج )نفر در این کلاس شرکت نمودند .
مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات استان مازندران درادامه افزود:در اين دوره ها فراگيران با طبخ 5 روش طبخ آبزيان شامل کیک ماهي، سوپ ذرت میگو، سالاد ماهي، کراکت ماهي ورولت قزل آلا آشنا شدند. وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با استمرار این نوع آموزش ها ضمن ترویج فرهنگ مصرف ماهی، سلامتی و نشاط برای جامعه فراهم شود تا در یک فرایند کوتاه مدت بتوانیم مصرف سرانه ماهی در استان را افزايش دهيم .