استفاده از یافته های نوین علمی به منظور ارتقای دانش و سطح علمی آبزی پروران از جمله سیاستهای شیلات است که در همین راستا با عنایت به برنامه ریزی انجام شده دوره آموزشی و ترویجی مدیریت تغذیه ماهیان گرم آبی و کنترل کیفی در مزارع گرم آبی با هدف ارتقاءدانش فنی آبزی روران،تولید با کیفیت گوشت انواع کپور ماهیان ،استفاده بهینه و مطلوب از منابع و نهاده های تولید و تولید اقتصادی کپور ماهیان در تیرو مرداد ماه با حضور 187 نفر از آبزی پروران در 6 شهرستان بهشهر ،ساری ،قائم شهر، بابل ، آمل و با بلسربرگزار گردید که دراین دوره ها آبزی پروران با آخرین یافته های علمی توسط کارشناسان شیلات مازندران آشنا شدند.مهندس حسن حبیب نژاد مدیرکل شیلات مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: تلاش شیلات مازندران درسال جاری این است که بااستمرار این قبیل دوره ها ضمن بالابردن سطوح آگاهی آبزی پروران بتواند ماهی را با کیفیت بهتر و مطلوبتر به جامعه عرضه نماید.یاد آور می شود شیلات مازندران در چهار سال اخیر رتبه اول تولید ماهیان پرورشی گرم آبی در کشور رابه خود اختصاص داده است.