تاریخ: 12:10:34 1387/10/02 بازدید: 1038
آقاي مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: با توجه به اهميت و ارزش غذايي گوشت ماهي در تامين سلامتي و جلوگيري از بسياري از بيماريها و به منظور تقويت جايگاه مطلوب آن در سبد غذايي خانواده و همچنين آموزش شيوه هاي نوين طبخ طبق هماهنگي با امور بانوان فرمانداري اين شهرستانها اداره كل شيلات استان مازندران طبق برنامه ريزي نسبت به برگزاري كلاس آموزشي طبخ براي خانمهاي خانه دار و دبيران اقدام نموده است . مديركل شيلات مازندران درادامه افزود: در اين دوره ها تعداد 74نفر ( 38 نفر در تنكابن و 36 نفر در رامسر) از فراگيرا ن با طبخ پنج نوع از غذاها شامل سوپ ماهي، خوراك فيله ماهي، ماكاروني ماهي، ته چين پلوي سبزي و ماهي، و يك نوع پيش غذا و همچنين اسنك ماهي آشنا شدند كه اميد واريم با استمرار اين نوع آموزشها بتوانيم به ضمن ترويج فرهنگ مصرف ماهي سلامتي و شادابي را براي جامعه فراهم نماييم.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار