سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: جمعه 2 آذر 1403

برگزاري دو دوره آموزشي طبخ ماهي براي تعداد 190 نفر از بانوان و دانش آموزان شهرستانهاي آمل و بابل توسط شيلات مازندران

تاریخ: 11:32:53 1387/11/06 بازدید: 621
افزايش سريع جمعيت وكمبود منابع و امكانات توليد گوشت قرمز و گوشت طيور باعث شده است تا گرايش به مصرف منابع آبزيان در جوامع مختلف شدت يابد و اين ماده غذايي مهم جايگاه خوبي در سبد غذايي بسياري از كشورها قرار گيرد . اما عليرغم ارزش غذايي مهم گوشت ماهي سرانه مصرف گوشت ماهي دركشور ما درمقايسه با ديگر كشورها درحد مطلوب نيست كه به نظر مي رسد يكياز عوامل آن عدم آشنائي خانواده ها با شيوه هاي نوين طبخ مي باشد . مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات استان مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: در اين راستا اداره كل شيلات استان مازندران به منظور تبليغ و ترويج فرهنگ مصرف ماهي و همچنين آشنائي خانواده ها بويژه خانمهاي خانه دار و دانش اموزان با شيوه هاي نوين طبخ ماهي كلاسهاي آموزشي طبخ ماهي را با استفاده از مربيان مجرب براي تعداد 190 نفر از دبيران و دانش آموزان شهرستانهاي آمل و بابل برگزار كرد كه دراين دوره فراگيران با طبخ 5الي 7 نوع از شيوه هاي طبخ با گوشت ماهي آشنا شدند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار