مدير كل شيلات مازندران در جلسه برسي راهكارهاي مبارزه با صيد غير مجاز كه در سالن اجتماعات اداره كل شيلات مازندران در بابلسر جريان داشت گفت: درياي خزر با ذخاير ارزشمند آبزيان خود از جايگاه ويژه اي در فعاليتهاي شيلاتي برخوردار است و يكي از شاخص هاي توسعه اقتصادي در استان محسوب مي شود.
مهندس حسن حبيب نژاد افزود: يكي از ويژگيهاي آبزيان دريا اين است كه 95 درصد ماهيان دريا براي تكثير طبيعي بايد به رودخانه ها مهاجرت نمايند ولي اين ماهيان مولد در فصل تخم ريزي مورد هجوم صيادان غير مجاز قرار ميگيرد ايشان صيادان غير مجاز را به چهار دسته تقسيم نمود و افزود: دسته اول ساحل نشينان هستند كه از اواخر بهمن ماه تا اواخر فرودين ماه با دام هاي چهار تا پنج متري در دريا به اين كار مشغول هستند.
وي ادامه داد: دسته دوم كساني هستند كه با قايق پارويي وارد در يا مي شوند و دسته سوم نيز صيادان غير مجاز نيمه حرفه اي هستند كه به صيد ماهيان خاوياري و استخواني مي پردازند و بصورت قاچاق و غير بهداشتي اين ماهيان را به بازار عرضه مي كنند.
حبيب نژاد در ادامه صيادان غير مجاز حرفه اي را كه با قايق هاي بزرگ در حاشيه شرق دريا حضور دارند و به صورت گروهي وارد دريا ميشوند را از دسته چهارم اين گروه دانشت.
مدير كل شيلات مازندران مهندسي مجدد وضعيت يگان حفاظت از نظر اختيارات قانوني و حقوقي ، نوسازي نيروي انساني و جوان سازي يگان ، انجام اقدامات پيشگيرانه و فرهنگ سازي و تنوير افكار عمومي ، ايجاد هماهنگي بيشتر بين دستگاهي از جمله نيروي انتظامي ، قضات و ساير نيروها و نهادها در سطح ملي و نگاه عميق تر به موضوع صيد غير مجاز را راهكارهاي مناسبي براي مبارزه با صيد هاي غير مجازبرشمرد.