مهندس حبیب نژاد مدیرکل شیلات مازندران اعلام کرد : به منظور آشنایی بیشتربانوان مازندرانی با فواید گوشت ماهی و فراگیری روش های مختلف طبخ آبزیان حدود 5 دوره آموزشی طبخ آبزیان درشهرستانهای تنکابن ، نوشهر ، بابل ، بابلسر ، قائم شهر درسال جاری برگزارگردید.دراین دوره هابابهره گیری ازمدرسین مجرب طبخ آبزیان ، ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایرآبزیان ، روشهای مختلف طبخ آبزیان شامل سوپ ماهی ، ماکارونی ماهی ، سالاد ماهی ، کیک ماهی ، ته چین ماهی ، و ... بصورت عملی آموزش داده شد دراین دوره های آموزشی حدود 271 نفر ازبانوان مازندرانی شرکت کردند . ایشان پیش بینی کردند که باتوجه به استقبال انجام شده تا پایان سال حدود 1200 نفرروزدوره آموزشی طبخ آبزیان برگزارگردد .