سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

برگزاری 271 نفرروز دوره آموزشی طبخ آبزیان درمازندران

تاریخ: 09:43:07 1391/11/15 بازدید: 925
برگزاری 271 نفرروز دوره آموزشی طبخ آبزیان درمازندران

مهندس حبیب نژاد مدیرکل شیلات مازندران اعلام کرد : به منظور آشنایی بیشتربانوان مازندرانی با فواید گوشت ماهی و فراگیری روش های مختلف طبخ آبزیان حدود 5 دوره آموزشی طبخ آبزیان درشهرستانهای تنکابن ، نوشهر ، بابل ، بابلسر ، قائم شهر درسال جاری برگزارگردید.دراین دوره هابابهره گیری ازمدرسین مجرب طبخ آبزیان ، ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایرآبزیان ، روشهای مختلف طبخ آبزیان شامل سوپ ماهی ، ماکارونی ماهی ، سالاد ماهی ، کیک ماهی ، ته چین ماهی ، و ... بصورت عملی آموزش داده شد دراین دوره های آموزشی حدود 271 نفر ازبانوان مازندرانی شرکت کردند . ایشان پیش بینی کردند که باتوجه به استقبال انجام شده تا پایان سال حدود 1200 نفرروزدوره آموزشی طبخ آبزیان برگزارگردد .

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار