به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران،علیرضا نقوی سرپرست اداره شیلات شهرستان بابل هدف ازبرپایی این کلاسها را فرهنگ سازی مصرف آبزیان جهت افزایش سرانه مصرف ماهی درجامعه عنوان کردواظهارداشت: خوشبختانه بابرگزاری این گونه کلاسها و ارائه طبخ صحیح آبزیان میزان سرانه مصرف ماهی دراستان بخصوص شهرستان بابل درسالهای اخیررشدخوبی داشته است.
وی بابیان این مطلب که ماهی غذای سلامتی است به مصرف( هفته ای 2 بار)تأکیدکردوافزود: موادمغذی موجوددرماهی،ازجمله کلیسم وفسفردرگوشت ماهی منجربه کاهش بروز برخی بیماریها می شود.
علیرضا نقوی گفت:درسال جاري اولین دوره كلاس آموزش طبخ آبزيان ويژه بانوان درتاریخ هفدهم خردادباحضورمسئولین استانی وشهرستان بابل باهمکاری مرکزآموزش فنی وحرفه ای امیرکلابرگزار شدكه بااستقبال خوب بانوان اين شهرستان مواجه شده است.
وي افزود:دراين دوره آموزشي بيش از40 نفر از بانوان،زيرنظر مربي مجرب،سرکارخانم فرحناز زعفریان باپنج نوع طبخ ماهی شامل:-سالادماهی باپاستا2-ماهی شکم پرباپوره سیب زمینی 3-قلیه ماهی4-تست ماهی 5-ماهی کیلکا سوخاری همراه باقارچ سوخاری آشناشدند.
نقوی خاطرنشان كرد: برگزاري دوره هاي ويژه طبخ آبزيان يكي ازروش هاي تبليغ وترويج آبزي مصرفي درجامعه است،كه براين اساس به منظور آشنايي بانوان با شيوه هاي متنوع طبخ آبزيان،اين محصولات جايگاه خاص خودرادرسبد غذايي خانوارپيدا مي كند.
سرپرست شیلات بابل درپایان تصریح کرد:باتوجه به استقبال خوب بانوان،یک دوره کلاس آموزش طبخ ماهی درروزچهارشنبه 21خرداددرمرکزآموزش فنی وحرفه ای بندپی شرقی نیز برنامه ریزی شده است.
گفتنی است برای شرکت کنندگان دراین دوره آموزشی گواهینامه مهارت صادرمی گردد.