به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران،مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه سرانه مصرف پروتئین درهر جامعه ازشاخص های ارزیابی توسعه یافتگی آن جامعه محسوب می گرددودراین میان سرانه مصرف آبزیان از جایگاه ویژه ای برخورداراست اظهارداشت:به منظورآشنایی بیشتربانوان مازندرانی با فوایدگوشت ماهی وفراگیری روش های مختلف طبخ آبزیان،جشنواره آموزشی طبخ ماهی طی 10دوره درسه ماهه اول سال جاری درشهرستانهای ساری،قائمشهر،بابل، نوشهروتنکابن برگزارگردیدکه بااستقبال خوب بانوان اين شهرستانها مواجه شده است.
حسن حبیب نژادبابیان اینکه سرانه مصرف ماهی کشوربامیانگین دنیااختلاف قابل توجهی داردومی توان باتوجه به ظرفیت تولیدآبزیان درکشورسرانه مصرف رابه میزان مصرف جهانی نزدیک کردافزود:یکی ازبهترین راهکارها افزایش سرانه مصرف آشنایی بانوان باروشهای متنوع طبخ آبزیان است.
حبیب نژاد گفت:دراین راستا بابهره گیری ازمدرسین مجرب طبخ آبزیان،ضمن بیان فوایدوارزش غذایی ماهی وسایرآبزیان، روشهای مختلف طبخ آبزیان شامل،ماکارونی ماهی،سالادجوانه وماهی،گراتن ماهی،خوراک ماهی وقارچ،ساندویچ ماهی،سس ماهی،املت ماهی،آش دریایی و... بصورت عملی آموزش داده شد.
مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد:دراین دوره های آموزشی 331 نفر ازبانوان مازندرانی شرکت نموده اند وپیش بینی میشود باتداوم برگزاری این جشنواره های آموزشی سرانه مصرف افزایش وماهی باتنوع وکیفیت بهتری طبخ وجایگاه ویژه خودرادرسبدغذایی خانوارپیداکند .