مواد لازم :
ماهي سفيد 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
زعفران سائيده 1 قاشق چايخوري
آرد 1/2 پيمانه
روغن مقداري
پنير گودا 250 گرم
طرز تهيه :
ماهي را پس از پاك كردن ، شستن و خشك كردن به نمك آغشته كرده ، به قطعات يكدست برش مي دهيم و تا جايي كه امكان دارد ، تيغ هاي درشت ماهي را بيرون بكشيد . سپس تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده نمك و فلفل را اضافه مي كنيم . زعفران را در 3 قاشق سوپخوري آب جوش حل كرده و به تخم مرغ اضافه مي كنيم . آرد را به تدريج به آن اضافه كرده و تمام مواد را مخلوط مي كنيم تا صاف و يكدست شود . بعد ماهي را در خمير زده ، روغن را داغ كرده ، ماهي را در روغن سرخ مي كنيم . سپس قطعات سرخ شده را در ظرف پيركس كه ته آن را با روغن مايع چرب كرده ايم چيده ، پنير گودا را رنده كرده ، روي ماهي مي ريزيم . در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم شده است به مدت 15 دقيقه بماند .
منبع: سایت شیلات خوزستان