مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
4 تكه گوشت گوساله ريز شده
نصف فنجان كرفس
4/1 فنجان پيازچه
8/1 قاشق چايخوري فلفل
1 عدد اردك ماهي فيله شده يا قزل آلا و يا ماهيان مشابه ديگر
مقداري اسفناج خرد شده
2 فنجان سيب زميني خرد شده
مقداري آب مرغ پخته
نصف قاشق چايخوري ادويه
4/1 قاشق چايخوري نمك
3 قاشق غذا خوري آرد
3 فنجان شير
1 قوطي ?نسرو قارچ
تخم مرغ زده شده با خامه 1 فنجان
طرز تهيه:
در ابتدا گوشت را خوب بپزيد سپس كرفس و پيازچه را به آن اضافه كرده و بمدت 3 تا 5 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس سيب زميني آب مرغ و نمك و فلفل را هم اضافه كرده و بگذاريد تا سيب زميني ها خوب بپزد.
در ظرف ديگري آرد و شير را مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه كرده و حرارت دهيد بعد فيله ماهي را هم اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت ماهي حالت شفاف پيدا كند و خوب بپزد در ضمن گهگاهي آن را به آرامي هم بزنيد. سپس تخم مرغ زده شده با خامه و اسفناج را هم اضافه كرده و شعله را كم نمائيد تا به آرامي بپزد.
منبع: كتاب طعم ماهي