مواد لازم :
ماهي قزل آلا پخته و قطعه قطعه شده 200 گرم
كاهوي خرد شده نيم كيلو
سس فرانسوي نصف فنجان يا بيشتر
لوبيا سبز پخته 400 گرم
سيب زميني پخته كه به صورت چهار گوش 2 فنجان خرد شده
گوجه فرنگي (پوست كنده يا حلقه حلقه) 2 عدد
تخم مرغ (حلقه حلقه) 2 عدد
طرز تهيه :
در يك ظرف سالاد مقداري كاهو ريخته و چند قاشق از سس فرانسوي را روي آن بريزيد . سيب زميني و لوبيا سبز و قطعات ماهي را لايه لايه روي هم بچينيد و كناره هاي ظرف را با حلقه هاي تخم مرغ و گوجه فرنگي تزئين نمائيد . مابقي سس را روي سالاد پاشيده و در صورت تمايل مقداري جعفري خرد شده نيز روي آن بپاشيد .
منبع: سايت شيلات زنجان